INGREDIENTAI: 1 kilogramas vištienos sparnelių
500 mililitrų kefyro (apytikriai)
pagal skonį prieskonių vištienai
pagal skonį rūkytos paprikos miltelių
pagal skonį česnako granulės
pagal skonį prieskoninių žolelių
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS: Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Vištienos sparnelius nuplauti, nusausinti, sudėti į dubenį. Tuomet berti prieskonius vištienai, rūkytos paprikos miltelius, česnakų granules, prieskonines žoleles, druską ir gerai įtrinti, pilti kefyrą, išmaišyti, uždengti maistine plėvele, dėti į šaldytuvą marinuotis per naktį.
2.
Kepimo formą nutiesti kepimo popieriumi, sudėti sparnelius.
3.
Kepti įkaitintoje iki 200 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 20 minučių, tuomet sparnelius apversti ir dar kepti 20 minučių.
4.
Skanu tiekti su ryžiais ar šviežiomis daržovėmis.