TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Dabar Lietuvoje: 2025-04-02 02:21
Silkės užkandis su mangais ir karamelizuotais svogūnais
Silkės užkandis su mangais ir karamelizuotais svogūnais

Porcijų skaičius: 4


INGREDIENTAI:
1 vienetas mango vaisiaus
1 vienetas rausvųjų svogūnų
1 vienetas kalė kopūstai
1 sauja vyšninių pomidorų
1 gabalėlis sviesto
1 šlakelis alyvuogių aliejaus
1 vienetas čiabatos
pagal poreikį silkių filė
pagal poreikį daržovių sultinio
pagal skonį česnako
pagal skonį cukranendrių cukraus
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų

SILKĖS UŽKANDŽIO SU MANGAIS IR KARAMELIZUOTAIS SVOGŪNAIS PARUOŠIMO BŪDAS: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Supjaustome ciabatta duonelę ir paskrudiname orkaitėje kelias minutes. Suplėšome kalė kopūstą, susmulkiname svogūnus ir pomidorus.

2.
Prikaistuvyje užverdame vandenį ir jame ištirpiname Maggi daržovių sultinį. Gerai išmaišome.

3.
Įkaitiname keptuvę su alyvuogių aliejumi ir įdedame dvi sklilteles česnako. Beriame kalė kopūstą ir apkepiname, kol lapai pradeda gražiai blizgėti. Įpilame sultinio į keptuvę, išmaišome ir išimame į atskirą dubenį.

4.
Keptuvėje išlydome gabalėlį sviesto, įpilame sultinio, beriame nerafinuoto cukranendrių cukraus. Sudedame smulkintus svogūnus ir pakepiname kelias minutes, atidedame į šalį. Keptuvėje apkepiname vyšninius pomidorus, beriame druskos ir pipirų.

5.
Maisto smulkintuvo pagalba sumaišome kremą: dedame Philadelphia kreminio sūrio, kalė kopūsto ir česnako.

6.
Nusausintą silkę ir mangą supjaustome nedideliais gabalėliais.

7.
Pradedame formuoti užkandžius: ant duonelės tepame kremą, dedame silkę, kopūstą, pomidorus, mango ir papuošiame karamelizuotais svogūnais.




admin · 2025-03-16 14:33 · 63 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt