TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Dabar Lietuvoje: 2025-01-18 03:42
Čanachinėse troškinti šonkauliukai
Čanachinėse troškinti šonkauliukai

Porcijų skaičius: 6


INGREDIENTAI:
1.5 kilogramo kiaulienos šonkaulių
2 šaukšteliai maltų juodųjų pipirų
2 šaukšteliai paprikos miltelių
2 šaukšteliai kalendros
5 gramai druskos
50 gramų aliejaus
pagal poreikį česnako
pagal poreikį svogūnų
pagal poreikį džiovinto raudonėlio
pagal poreikį pomidorų pastos
pagal poreikį lauro lapų
pagal poreikį morkų
pagal poreikį sultinio

PARUOŠIMO BŪDAS: Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Šonkaulius supjaustyti juostelėmis, pabarstyti pipirais, malta paprika, kalendra, druska, pilti aliejaus ir gerai įtrinti. Palikti marinuotis bent pusvalandžiui.

2.
Sausą keptuvę įkaitinti, sudėti šonkaulius ir apkepti.

3.
Į čanachines dėti po česnako skiltelę, svogūno galvutę, berti raudonėlio, dėti pomidorų pastos, dėti po lauro lapelį ir stambiai pjaustytas morkas. Pilti sultinio, kad būtų užpildyta trečdalis čanachinių. Sudėti šonkaulius.

4.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje 1.5 valandos. Labai tinka tiekti su bulvių koše, salotomis.




admin · 2025-01-15 02:33 · 20 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt