TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Dabar Lietuvoje: 2024-12-21 18:54
Silkė „be antklodės“ su spanguolėmis ir burokėliais
Silkė „be antklodės“ su spanguolėmis ir burokėliais

Porcijų skaičius: 6


INGREDIENTAI:
500 gramų bulvių (virtų su lupena)
300 gramų silkių filė (naudojau skandinavišką silkę „Rožytę“)
80 gramų tepamo sūrelio (naudojau AMFORA natūralaus skonio)
2 vienetai rausvųjų svogūnų
50 gramų džiovintų spanguolių
1 šaukštelis balzaminio acto (naudojau Giovanna Pavarotti Gold)
pagal poreikį majonezo (naudojau Hellmann's)
pagal skonį jūros druskos (naudojau „Villa Reale“ apelsinų ir cinamono)
pagal skonį maltų juodųjų pipirų

SILKĖS SU SPANGUOLĖMIS IR BUROKĖLIAIS PARUOŠIMO BŪDAS: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Baltai mišrainei virtas atvėsusias bulves nulupti ir supjaustyti mažais kubeliais. 1 svogūną susmulkinti, silkę supjaustyti vidutinio dydžio kubeliais.

2.
Į dubenį sudėti svogūną, bulves, silkę, dėti kreminį sūrį, majonezą, pagardinti druska, pipirais ir išmaišyti.

3.
Raudonai mišrainei svogūną susmulkinti kubeliais, burokėlius sutarkuoti burokine tarka, viską sudėti į dubenį, berti spanguoles, pagardinti druska, pipirais, įpilti balzaminio acto, dėti majonezą ir išmaišyti.

4.
Ant serviravimo lėkštės dėkite sluoksnį burokėlių masės, šalia formuojant liniją dėti bulvių masės ir taip sluoksniuoti kol neliks ingredientų.

5.
Paruoštą silkę dėti į šaldytuvą bent 1 valandai, kad susijungtų skoniai.




admin · 2024-12-21 02:33 · 2 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt