INGREDIENTAI: 120 gramų kreminio sūrio
60 gramų camembert sūrio
60 gramų fermentinio sūrio
12 vienetų juodųjų alyvuogių (be kauliukų arba žalių)
Apvoliojimui:
pagal poreikį sezamo sėklų
pagal poreikį saldžiosios paprikos miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS: Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į dubenį dėto camembert sūrį, kreminį sūrį ir sutrinti elektriniu trintuvu iki vientisos masės. Į dubenį su sūrių mase smulkia tarka įtarkuoti paprastą sūrį ir gerai išmaišyti.
2.
Alyvuoges gerai nusausinti.
3.
Imti gabaliuką sūrių masės, dėti alyvuogę ir suformuoti kamuoliuką. Apvolioti sezamo sėklomis arba paprikos milteliuos. Taip paruošti visus kamuoliukus.
Patarimai:
•
Apvolioti galima it smulkintuose riešutuose, puikiai tiks pistacijos, graikiniai riešutai ar kiti mėgstami.