INGREDIENTAI: 2 vienetai prancūziško batono (apie 25 cm ilgio)
1 vienetas vištienos krūtinėlės
250 gramų grietinės
200 gramų pievagrybių
150 gramų fermentinio sūrio (tarkuoto)
3 vienetai pomidorų
1 vienetas svogūnų
60 mililitrų vištienos sultinio
1 skiltelė česnako
šiek tiek petražolių
šiek tiek krapų
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Smulkiai supjaustykite vištienos krūtinėlę ir pakepinkite ant aliejaus, užberkite druskos, pipirų.
2.
Smulkiai supjaustykite svogūną, pievagrybius ir pakepinkite keptuvėje su truputėliu aliejaus, tada sudėkite pakepinta vištieną, smulkintą česnaką, smulkintų krapų, sultinį ir grietinę, užvirkite ir nuimkite nuo ugnies.
3.
Batoną perpjaukite per pusę išilgai, išimkite iš jo minkštimą, dėkite į kepimo indą (į kepimo indą įtieskite kepimo popierių arba foliją).
4.
Užpildykite įdaru, pabarstykite tarkuotu sūriu, užberkite smulkintų petražolių ir uždėkite pjaustytų pomidorų.
5.
Kepkite įkaitintoje orkaitėje 200°C temperatūroje, 20 minučių.