INGREDIENTAI: 2 vienetai tortilijų (naudojome FAZER STREET FOOD)
130 gramų vištienos filė (krūtinėlės, kepsniams)
1/4 vieneto raudonosios paprikos
1 vienetas žaliųjų citrinų
5 šaukštai kietojo sūrio (tarkuoto)
5 šaukštai čederio sūrio (tarkuoto)
4 šaukšteliai barbekiu padažo
3 šaukštai konservuotų kukurūzų
2 šaukšteliai petražolių (smulkintų)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį prieskonių vištienai
pagal skonį aitriųjų paprikų dribsnių
PARUOŠIMO BŪDAS: Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Vištienos krūtinėlės filė pabarstykite druska, juodaisiais pipirais, vištienos prieskoniais ir čili dribsniais. Įspauskite šiek tiek žaliosios citrinos sulčių ir palikite marinuotis bent 20 min.
2.
Vištienos krūtinėlę apkepkite ant grilio arba keptuvėje iš abiejų pusių. Supjaustykite nedideliais gabalėliais.
3.
Papriką supjaustykite nedideliais kubeliais.
4.
Tortilijas ištepkite barbekiu padažu. Ant pusės tortilijos paskirstykite dalį čederio ir kietojo sūrio. Ant viršaus sudėkite vištieną, papriką ir kukurūzus, pabarstykite petražolėmis. Sudėkite likusį sūrį ir perlenkite tortilijas perpus. Kepkite iš abiejų pusių grilio keptuvėje, kol kesadilija gražiai apskrus, o sūris ims lydytis.
5.
Patiekite su žaliosios citrinos skiltelėmis ir barbekiu padažu.