INGREDIENTAI: 500 gramų jautienos (maltos)
500 gramų spagečių
400 gramų konservuotų pomidorų (smulkintų)
90 gramų pomidorų tyrės
2 vienetai salierų stiebų
1 sauja parmezano sūrio (tarkuoto)
1 vienetas svogūnų
2 skiltelės česnako
2 kubeliai sultinio (naudojome „Gallina Blanca“ jautienos jautienos)
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS: Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Puode įkaitinkite aliejų. Sudėkite jautieną, smulkintus svogūnus, salierą ir kepkite apie 5 minutes, kol jautiena paruduos.
2.
Dėkite tarkuotą česnaką, pomidorų tyrę, išmaišykite ir dar pakepkite minutę.
3.
Ištirpinkite sultinį vandenyje ir jį supilkite kartu su konservuotais pomidorais. Įberkite druskos, pipirų ir užvirkite.Sumažinkite kaitrą, uždenkite puodą dangčiu ir virkite apie valandą kaskart pamaišydami.
4.
Sūdytame vandenyje išvirkite Spageti makaronus kaip nurodyta ant pakuotės. Nukoškite.
5.
Į lėkštę įdėkite makaronus ir užpilkite padažu. Makaronus pagardinkite tarkuotu „Parmezano“ sūriu ir bazilikais.