INGREDIENTAI: 225 gramai fermentinio sūrio (tarkuoto, galima naudoti kitą mėgiamą)
5 skiltelės česnako
2 šaukštai majonezo (arba pagal poreikį)
1 pundelis krapų
pagal skonį prieskonių (naudojau universalius)
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį sumuštinių duonos
PARUOŠIMO BŪDAS: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Duonos riekeles perpjauti įstrižai per pusę.
2.
Sūrį sutarkuoti burokine tarka, česnaką smulkiai supjaustyti, krapus susmulkinti, visus paruoštus priedus sudėti į dubenį ir viską išmaišyti.
3.
Tuomet į dubenį berti prieskonius, berti pipirus, dėti majonezą, išmaišyti. Paruoštą masę tepti ant duonos riekelių.
4.
Paruoštas riekeles sudėti ant kepimo formos išklotos kepimo popieriumi.
5.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 10 minučių, kol lengvai apskrus.