INGREDIENTAI: 150 mililitrų vandens
100 mililitrų cukraus
50 mililitrų acto
2 vienetai rausvųjų svogūnų
1 šaukštelis druskos
1 šaukštelis rausvųjų pipirų (naudojome "Santa Maria")
1 šaukštelis aitriųjų paprikų dribsnių (naudojome "Santa Maria")
2 vienetai lauro lapų (naudojome "Santa Maria")
PARUOŠIMO BŪDAS: Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Puode sumaišykite actą, cukrų ir vandenį ir užvirkite. Suberkite druską, rausvuosius pipirus, laurų lapus ir aitriųjų paprikų dribsnius. Pamaišykite ir palikite atvėsti.
2.
Nulupkite ir supjaustykite svogūnus plonais žiedeliais, suberkite į sandariai uždaromą stiklainį. Svogūnus užpilkite marinatu ir palaikykite šaldytuve ne trumpiau kaip 2 valandas (geriausią rezultatą pasieksite jei paliksite juos pastovėti 24 valandas).
Patarimai:
•
Tas pats marinatas taip pat tinka morkoms ir pastarnokams!
•
Vietoje rausvųjų pipirų, galima naudoti "Santa Maria" juoduosius.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.