INGREDIENTAI: 400 gramų maltos kiaulienos (naudojome kumpį)
3 vienetai bulvių (nedidelių)
50 mililitrų sojos padažo
50 mililitrų vandens
2 šaukštai aliejaus
1 šaukštas medaus
1/4 vieneto aitriosios paprikos
1 skiltelė česnako (didesnės)
1 centimetras imbiero
Patiekiant:
1 pundelis svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Bulves nuskusti ir supjausti plonais šiaudeliais (kaip korėjietiškos morkytės), patogiausia tą daryti pirmiausia bulves supjaustant labai plonais griežinėliais, tuomet sudėti juos į kruveles po kelis ir tik tada pjaustyti šiaudeliais. Jei turite, galite naudoti korėjietiškų morkų pjaustyklę.
2.
Keptuvėje įkaitinti aliejų, vis pamaišant, apkepinti bulves, kol truputį apskrus.
3.
Česnaką, imbierą ir aitriąją papriką smulkiai sukapoti. Į keptuvę supilti vandenį, berti česnaką, imbierą, aitriąją papriką. Pakaitinti, maišant, kol nugaruos vanduo.
4.
Sudėti maltą mėsą, kepinti, kol apskrus ir nugaruos susidaręs skystis.
5.
Supilti sojos padažą, dėti medų ir dar truputį pakainti, pamaišant.
6.
Patiekiant pabarstyti smulkintais svogūnų laiškais. Jei mėgstate aitriau, taip pat pabarstykite smulkinta aitriąja paprika. Skanaus!