INGREDIENTAI: 200 gramų antienos krūtinėlės
50 gramų brie sūrio
2 vienetai konservuotų persikų
2 saujos salotų mišinio
1 sauja sėklų mišinys salotoms
1 šaukštelis prieskonių mišinys mėsai (mėgstamų)
Padažui:
4 šaukštai alyvuogių aliejaus
0.5 vieneto citrinos sulčių
2 šaukšteliai garstyčių
1 šaukštelis medaus
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį dedame antieną, beriame prieskonius, įtriname ir paliekame marinuotis apie 30 min.
2.
Tuomet apkepiname iš visų pusių keptuvėje po 2-3 min. Išimame, įvyniojame į foliją ir padedame pailsėti apie 10 min.
3.
Keptuvęje, kur kepė mėsa, apkepiname persiko puseles po maždaug 1 min., iš abiejų pusių (geriausia persiką prieš kepant supjaustyti skiltelėmis).
4.
Sausoje įkaitintoje keptuvėje apkepiname sėklų mišinį salotoms apie 1-2 min.
5.
Nedideliais gabaliukais supjasutome sūrį.
6.
Į dubenėlį pilame alyvuogių aliejų, citrinų sultis, dedame garstyčias, medų, beriame druską, pipirus ir išmaišome.
7.
Į lėkštę dedame salotų lapus, atvėsintą persiką, sūrį, griežinėliais pjaustytą antieną. Pabarstome apkepintomis sėklomis ir užpilame šiek tiek padažo.