INGREDIENTAI: 250 gramų fetos sūrio
250 mililitrų graikiško jogurto
150 gramų rikotos sūrio (galima keisti varške)
2 vienetai aitriosios paprikos
3 skiltelės česnako
0.5 šaukšto baltojo vyno acto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Į dubenį dėti česnaką, paprikas, fetą, rikotą, supilti graikišką jogurtą ir baltojo vyno actą. Gerai sutrinti elektriniu smulkintuvu arba virtuviniu kombainu su S formos antgaliu. Masė neturi turėti jokių gabaliukų.
2.
Paruoštą masę sudėti į dubenį ir dėti į šaldytuvą bent 30 minučių, kad atšaltų. Galima valgyti ir iš karto, bet palaikius šaldytuve užtepėlė skanesnė.
3.
Tiekti su norimomis daržovėmis ar kepta duona.