INGREDIENTAI: 4 vienetai kiaušinių
240 gramų silkių filė
200 gramų pievagrybių
2 vienetai bulvių
2 vienetai morkų
1 vienetas svogūnų
5 šaukštai majonezo
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Bulves, morkas išvirti ir stambiai sutarkuoti atskirai. Kiaušinius irgi išvirti ir sutarkuoti smulkia tarka atskirai trynius ir baltymus.
2.
Pievagrybius ir svogunūs pasmulkinti ir pakepinti keptuvėje įkaitintame aliejuje.
3.
18 centimetrų torto formą be dugno pastatyti į lėkštę, sluoksniais dėti bulves, paskirstyti šaukštą majonezo, smulkintą silkę, vėl šaukštą majonezo, dėti morkas, majonezo, grybus, vėl majonezo, kiaušinio baltymus, sumaišytus su majonezu ir viršų pabarstyti kiaušinio tryniais.
4.
Pora valandų palaikyti šaltai, puošti pagal savo fantaziją.