INGREDIENTAI: 1 kilogramas kiaulienos šonkaulių
pagal poreikį kepsnių padažo (naudojome "Santa Maria" BBQ Sauce Bourbon Whiskey)
pagal skonį akmens druskos (naudojome "Santa Maria")
1 vienetas prancūziško batono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kiaulienos šonkaulius pagardinkite druska ir gausiai aptepkite kepsnių padažu. Palikite 20 minučių marinuotis.
2.
Šonkaulius dėkite į kepimo indą ir uždenkite folija.
3.
Kepkite 40 minučių 180 C laipsnių temperatūroje, tuomet nuimkite foliją ir kepkite dar 15–20 minučių 200 C laipsnių temperatūroje.
4.
Prieš patiekdami šonkauliukus dar kartą aptepkite juos kepsnių padažu, patiekite su česnakiniu prancūzišku batonu.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.