INGREDIENTAI: 200 gramų kreminio sūrio (arba tepamo varškės sūrelio)
1 vienetas agurkų (trumpavaisio, didesnio)
2 vienetai svogūnų laiškų
1 šaukštelis vorčesterio padažo (nebūtina, bet labai tinka)
1 žiupsnis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Agurką nulupti, išpjauti sėklas (jų nereikės), o likusią dalį supjaustyti kuo smulkesniais kubeliais. Svogūnų laiškus smulkiai sukapoti.
2.
Agurkus ir svogūno laiškus suberti į dubenį. Dėti kreminį sūrį, pilti vorčesterio padažo, berti druskos ir gerai išmaišyti.
3.
Užtepėlę galima tiekti iškart, bet pastovėjusi bent porą valandų (arba per naktį) šaldytuve jis bus dar skanėsnė.
Patarimai:
•
Tiekti tinka su duonos riekelėmis ar krekeriais ar trapučiais. Taip pat tinka kabinti traškučiais ar daržovių lazdelėmis arba aptepti tortiliją ir susukti suktinukus.