INGREDIENTAI: 500 gramų vištų kepenėlių
0.5 vieneto cukinijų (mažos)
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
1 skiltelė česnako
1 vienetas aitriųjų pipirų
1 pundelis krapų (smulkintų)
pagal skonį druskos
Kepimui:
30 gramų sviesto
1 šlakelis aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kepenėles nuplauname.
2.
Keptuvėje ištirpiname sviestą. Sudedame kepenėles ir kepame po kelias minutes iš visų pusių.
3.
Svogūną, česnaką nulupame, morką nuskutame. Smulkiai supjaustome pipirą, svogūną, česnaką. Morką supjaustome griežinėliais, cukiniją - kubeliais.
4.
Keptuvėje su šlakeliu aliejaus pakepiname svogūną, česnaką, pipirą, morką kelias minutes. Tada sudedame cukiniją. Daržoves patroškiname, kol šiek tiek suminkštės, bet išliks tarškios.
5.
Į lėkštę dedame daržoves, šalia kepenėles. Pagardiname druska ir smulkintais krapais.