INGREDIENTAI: 4 šaukštai grietinės (naudojau Vilkyškių)
70 gramų kefyro (naudojau Vilkyškių, apytikriai)
2 šaukštai sūrio su melsvuoju pelėsiu (naudojau Vilvi Memel Blue, smulkinto)
1 sauja krapų (smulkintų)
1 sauja petražolių (smulkintų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į pasirinktą indą dėti grietinę, pilti kefyrą, dėti sūrį su melsvuoju pelėsiu, smulkintus krapus, petražoles.
2.
Viską gerai išplakti ir patiekti prie sparnelių ar kitos keptos mėsytės.
Patarimai:
•
Vištienos sparnelius marinuokite su bet kokiu šaldytuve esančiu barbekiu padažu, įpilkite truputį acto, čili padažo, česnakų miltelių ir/arba paprikos. Papildomai galima įmaišyti medaus arba klevų sirupo saldumui. Kepkite 180 C orkaitėje, kol apskrunda (galima naudoti ir grilį).