INGREDIENTAI: 600 gramų vištų skrandukų
100 gramų pievagrybių
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
6 šaukštai pomidorų padažo
1 šaukštas grietinės
2 skiltelės česnako
3 vienetai lauro lapų
šiek tiek druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Skrandukus nuplauti, nuvalyti ir virti apie valandą, pagardinus lauro lapais, druska ir pipirais.
2.
Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinti, sudėti smulkintus svogūnus, pakepinti, kol pašviesės, tuomet sudėti tarkuotas morkas ir smulkintą česnaką, pakepinti apie 10 - 15 minučių. Sudėti smulkintus pievagrybius ir pakepinti kelias minutes, kol susileis.
3.
Į keptuvę sudėti į kelias dalis supjaustytus skrandukus, dėti pomidorų padažą, grietinę, prieskonius ir įpilti truputėlį vandens. Uždengti dangčiu ir patroškinti apie 10 - 15 minučių. Skanaus!