INGREDIENTAI: 1 vienetas ananasų (mažesnio)
200 gramų fermentinio sūrio
200 gramų krevečių (apytikriai)
50 gramų sviesto
2 skiltelės česnako
pagal skonį majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Česnaką susmulkinti. Keptuvėje ištirpinti sviestą ir apkepti smulkintą česnaką, kad sviestas įgautų česnako skonį. Tuomet sudėti krevetes ir apkepti iš abiejų pusių.
2.
Ananasą nulupti ir supjaustyti riekelėmis, riekeles perpjauti pusiau, sūrį sutarkuoti per burokinę tarką.
3.
Į dubenį dėti majonezą, tarkuotą sūrį, išmaišyti.
4.
Paruoštą sūrio masę dėti ant ananaso riekelių, ant viršaus uždėti po krevetę.