INGREDIENTAI: 200 mililitrų grietinėlė, 36% riebumo
200 gramų kreminio sūrio
77 gramai braškių želė
pagal poreikį sausainių (mėgstamų)
pagal skonį cukraus pudros
pagal skonį vanilės
pagal skonį citrinų sulčių
pagal skonį braškių (šviežių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sausainius sutrupinti iki trupinių konsistencijos, sudėti į pasirinktas stiklines ar indelius, kuriuose norėsite tiekti desertą.
2.
Į dubenį pilti grietinėlę, dėti kreminį sūrį, berti cukraus pudrą, vanilę, pilti citrinų sultis, išplakti elektriniu plakikliu iki tirštos masės.
3.
Gautą kremą padalinti į stiklines ant sausainių sluoksnio.
4.
Paruošti braškių želė pagal nurodymus ant pakuotės.
5.
Braškes supjaustyti norimo dydžio gabalėliais ar griežinėliais ir paskirstyti į stiklines ant kremo sluoksnio. Ant viršaus užpilti paruoštą braškių želė.
6.
Desertus sudėti į šaldytuvą, kad želė sustingtų.