INGREDIENTAI: 800 gramų lašišos filė
400 gramų vyšninių pomidorų
240 gramų rausvųjų svogūnų
240 gramų cukinijų (jaunų)
240 gramų paprikos
pagal skonį prieskonių žuviai (naudojome "Santa Maria" su žaliosiomis citrinomis ir pipirais)
pagal skonį akmens druskos (naudojome "Santa Maria")
Patiekiant:
240 gramų ryžių
1 pundelis petražolių
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Nuplaukite ryžius ir išvirkite. Nepamirškite pasūdyti.
2.
Kepkite lašišos filė orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje apie 12-15 minučių.
3.
Supjaustykite svogūną ir cukiniją žiedais, o paprikas juostelėmis.
4.
Smulkiai pjaustytus svogūnus kepkite kokosų aliejuje apie 2 minutes, po to įdėkite cukiniją ir paprikas bei nepjaustytus pomidorus. Užberkite druskos ir pipirų.
5.
Išimkite lašišą iš orkaitės ir pagardinkite prieskonių mišiniu su žaliosiomis citrinomis ir pipirais
6.
Nukoškite virtu ryžius ir patiekite kartu su lašiša ir daržovėmis.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.