INGREDIENTAI: 230 gramų švelnus tako padažas (naudojome Santa Maria)
6 vienetai tortilijos su morkomis (naudojome Santa Maria)
150 gramų konservuotų kukurūzų
120 gramų špinatų
0.5 vieneto melionų
1 sauja ridikų
1 šaukštas sviesto
1 šaukštas majonezo
1 šaukštas padažo (naudojome Santa Maria BBQ Sauce Sweet Chipotle)
Viršui:
3 vienetai avokadų
50 gramų prieskonių mišinio (naudojome Santa Maria traškiai vištienai)
1 šaukštas aliejaus
Salotoms:
0.5 vieneto raudongūžių kopūstų
1 vienetas žaliųjų citrinų
0.5 vieneto aitriosios paprikos (šviežios, žalios)
1 žiupsnelis druskos
pagal poreikį kalendros (šviežių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Įkaitinkite orkaitę iki 225°C.
2.
Supjaustytas avokado skilteles sudėkite į dubenį kartu su aliejumi ir prieskonių mišiniu. Atsargiai išmaišykite.
3.
Sudėkite avokadus ant riebalais pateptos skardos arba ant skardos su kepimo popieriumi. Kepkite kol apskrus, apie 10 min.
4.
Patiekite keptus avokadus morkų tortilijose su kitais priedais.
5.
Pakepinkite kukurūzus keptuvėje su sviestu ant vidutinės ugnies.
6.
Sumažinkite ugnį ir įmaišykite saldaus Chipotle aitriųjų paprikų padažo bei šlakelį majonezo.
7.
Patiekite kaip priedą prie takų.
8.
Raudonąjį kopūstą supjaustykite labai plonomis juostelėmis.
9.
Dubenyje sumaišykite su druska, žaliąją citrina, kalendra ir aitriosiomis paprikomis.
10.
Patiekite kaip salotas su takais.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.