INGREDIENTAI: 270 gramų kvietinių miltų
240 mililitrų pieno
2 vienetai kiaušinių
120 mililitrų augalinio aliejaus
3 šaukštai cukraus
1 šaukštas kepimo miltelių
1 šaukštelis cinamono
1 šaukštelis vanilės ekstrakto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Įkaitinkite vaflinę, apipurkškite ar patepkite aliejumi.
2.
Dideliame dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius, cukrų, druską ir cinamoną.
3.
Kitame dubenyje suplakite kiaušinių baltymus rankiniu mikseriu iki standžių putų.
4.
Atskirame dubenyje sumaišykite kiaušinių trynius, augalinį aliejų, pieną ir vanilės ekstraktą.
5.
Kiaušinio trynių mišinį sudėkite į sausus ingredientus ir gerai išmaišykite.
6.
Atsargiai įmaišykite kiaušinių baltymus.
7.
Supilkite tešlą ant karštos vaflinės ir kepkite kol gražiai apskrus.
8.
Patiekite iš karto su sviestu, sirupu, uogomis, cukraus pudra ar kitais mėgstamais priedais.