TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Vardadienius šiandien švenčia: Cecilija Cilė Steigintas Dargintė
Veganiškas šokoladinis pyragas be miltų ir pieno produktų - tirpstantis burnoje!
Veganiškas šokoladinis pyragas be miltų pieno

Porcijų skaičius: 8


INGREDIENTAI:
Pagrindui:
115 gramų migdolų
45 gramai datulių (be kauliukų)
25 gramai kokoso drožlių
15 gramų kokosų aliejaus
10 gramų kakavos
Kremui:
250 gramų kokosų pieno
200 gramų juodojo šokolado
1 šaukštas klevų sirupo (arba medaus, jeigu ne veganiškai)
Papuošimui:
šiek tiek uogų

PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Migdolus, kokoso drožles, datules, kakavą ir ištirpintą kokosų aliejų sutrinkite maisto smulkintuvu iki drėgnos, lipnios masės. Paskirstykite ją nedidelėje apvalioje torto arba tartos formoje ir gerai suspauskite, suformuodami pyrago dugną ir kraštus. Palikite šaldiklyje 10 - 15 minučių.

2.
Kokosų pieną su klevų sirupu pašildykite iki virimo pradžios. Supilkite ant smulkiai sukapoto šokolado, palikite 30 sekundžių pastovėti, o tada sukamaisiais judesiais išmaišykite iki vientisios, blizgios masės.

3.
Ištraukite sustingusį pagrindą iš šaldiklio. Ant jo supilkite paruoštą įdarą. Lengvai patrankykite formą, kad išeitų susidarę oro burbulai.

4.
Dėkite į šaldytuvą ir palaikykite keletą valandų (arba per naktį), kol sustings.

5.
Prieš patiekdami galite papuošti braškėmis, avietėmis ar kitomis uogomis.




admin · 2024-07-05 15:33 · 140 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt