INGREDIENTAI: 10 vienetų bulvių (vidutinio dydžio)
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
1 vienetas kiaušinių
1 rozmarino (šviežio, susmulkinto)
pagal skonį druskos
pagal skonį juodųjų pipirų
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Bulves ir svogūną sutarkuoti stambia tarka, morkas sutarkuoti smulkesne. Įmušti kiaušinį, pagardinti prieskoniais ir išmaišyti.
2.
Kepimo indelius ištepti aliejumi ir į juos sudėti bulvių masę. Aš kepiau mažesniuose vienos porcijos indeliuose, bet galite kepti ir viename dideliame inde.
3.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių arba tol, kol iškeps.