INGREDIENTAI: 500 gramų varškės
500 mililitrų kefyro
4 vienetai kiaušinių
1 stiklinė manų kruopų
0.5 stiklinės cukraus
1 saujelė džiovintų spanguolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Manus užpilame kefyru ir paliekame 30 minučių pastovėti, kad išbrinktų.
2.
Varškę pertriname per sietelį.
3.
Šluotele išplakame kiaušinius su cukrumi. Supilame kiaušinių masę ir manus į varškę bei gerai išmaišome.
4.
Individualias kepimo formeles patepame sviestu (arba galima naudoti vieną didelę apkepo formą). Supilame varškės masę. Ant viršaus užbarstome džiovintų spanguolių.
5.
Šauname į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepame apie 30-40 minučių. Mes šį apkepą valgėmė su grietine ir vyšnių uogiene.