TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Šiandien minėtina: Tarptautinė dešrainių diena
Minkštutis varškės apkepas su kefyru
Varškės apkepas su kefyru

Porcijų skaičius: 4


INGREDIENTAI:
500 gramų varškės
500 mililitrų kefyro
4 vienetai kiaušinių
1 stiklinė manų kruopų
0.5 stiklinės cukraus
1 saujelė džiovintų spanguolių

PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Manus užpilame kefyru ir paliekame 30 minučių pastovėti, kad išbrinktų.

2.
Varškę pertriname per sietelį.

3.
Šluotele išplakame kiaušinius su cukrumi. Supilame kiaušinių masę ir manus į varškę bei gerai išmaišome.

4.
Individualias kepimo formeles patepame sviestu (arba galima naudoti vieną didelę apkepo formą). Supilame varškės masę. Ant viršaus užbarstome džiovintų spanguolių.

5.
Šauname į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepame apie 30-40 minučių. Mes šį apkepą valgėmė su grietine ir vyšnių uogiene.




admin · 2024-06-09 15:33 · 64 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt