INGREDIENTAI: 250 gramų rikotos sūrio
2 vienetai kiaušinių
100 mililitrų migdolų pienas (arba paprasto pieno)
50 gramų speltų miltų
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis malto cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį dėti rikotos sūrį, berti miltus, vanilinį cukrų, kepimo miltelius, cinamoną, įmušti kiaušinius, pilti migdolų pieną ir viską išmaišyti iki vientisos masės. Jeigu tešla yra per skysta, berti daugiau miltų.
2.
Įkaitinti elektrinę vaflių keptuvę, pilti samtelį paruoštos masės ir kepti apie 5 min. priklausomai nuo vaflinės dydžio ir galingumo, kepimo laikas gali skirtis.