INGREDIENTAI: 8 vienetai tortilijų (naudojome "Santa Maria" mažas)
2 vienetai vištienos filė
1 vienetas iceberg salotų
2 šaukštai prieskonių fajitoms (naudojome "Santa Maria")
pagal skonį konservuotų kukurūzų
pagal skonį padažo (naudojome "Santa Maria" švelnų tako)
pagal skonį jalapenų (naudojome "Santa Maria")
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Keptuvėje įkaitiname aliejų, dedame kubeliais pjaustytą vištieną ir iškepame. Pabarstome prieskoniais ir kepiname dar minutę.
2.
Tortilijas pašildome - tai galima padaryti orkaitėje arba sausoje keptuvėje trumpai apkepant iš abiejų pusių.
3.
Į tortilijas dedame salotų, keptos vištienos, kukurūzų, taco padažo ir jalapenų griežinėlių.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.