INGREDIENTAI: 5 vienetai kiaušinių (kietai virtų)
1 vienetas bulvių (virtos su lupena)
1 vienetas morkų (virtos su lupena)
1 vienetas raugintų agurkų
3 šaukštai konservuotų žirnelių
2 šaukštai majonezo
1 skiltelė česnako (arba pagal skonį, nebūtina)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Patiekiant:
pagal skonį petražolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kiaušinius nulupti, perpjauti pusiau, išimti trynius.
2.
Trynius supjaustyti mažesniais gabalėliais. Bulvę ir morką nulupti, supjaustyti smulkiais gabalėliais. Raugintą agurką susmulkinti.
3.
Į dubenį dėti bulves, morkas, agurką, trynius, dėti majonezo, berti druskos, pipirų, įspausti česnaką ir išmaišyti.
4.
Į kiaušinių baltymus sudėti paruoštą mišrainę.
5.
Prieš patiekiant papuošti šaldytais ar šviežiais žirneliais, petražolėmis ar kitais mėgstamais žalumynais.