TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Šiandien minėtina: Medicinos darbuotojų diena Pasaulinė grafinio dizaino diena Tarptautinė veterinarijos diena
Šeštadienio horoskopas (2023-12-02)

Šeštadienio horoskopas (2023-12-02)


Regis, galvosite apie numatomas šventines pramogas, vaikų poreikius. Pasižymėsite kūrybingumu ir nusiteikimu aktyviai veikti. Tiktų aplankyti kultūrinį renginį, parodą.




Gali apnikti nerimas dėl materialinio nestabilumo, šeiminių problemų. Atverkite širdį mylimam žmogui, pabendraukite su šeimos nariais, giminaičiais ar patikimais draugais. Įsiklausykite į jų patarimus. Kelionėje galimi nesklandumai.




Noriai bendrausite su šeimos nariais, giminaičiais, kaimynais, nuotaikingai leisite laisvalaikį. Regis, kils noras semtis žinių, plėsti akiratį, rašyti, mokytis ir pan. Neverta pernelyg pasitikėti reklama ir siūlomų prekių kokybe.




Domins artimųjų poreikiai, prekybinės nuolaidos ir pan. Nors piniginė vis lengvėja, regis, džiaugsitės įsigytais pirkiniais arba pačiu apsipirkinėjimo procesu. Išmintis ir informacija gali padėti įveikti santykių krizę.




Aktyvios veiklos diena. Įdienojus galite patirti optimizmo antplūdį. Tiesa, jis ilgai netruks, jeigu tenka rūpintis negaluojančiu artimu žmogumi ar augintiniu. Laisvalaikį mielai skirsite fiziniam ir dvasiniam tobulėjimui.




Šiandien derėtų skirti kuo daugiau laiko sau, asmeninei erdvei, meninei saviraiškai, labdaringai veiklai ar dvasiniam tobulėjimui. Venkite streso. Nepersistenkite lepindami vaikus.




Emocinis ir seksualinis jūsų gyvenimas šiandien bus gana aktyvus. Seksis susipažinti ar labiau suartėti su dominančiu žmogumi. Kita vertus, šeimoje galimi rimti nesklandumai, buitinės ar pavydo scenos.




Regis, daug laiko ir jėgų šiandien atims kažkoks darbas, mokymasis arba visuomeniniai įpareigojimai. Pažįstamo asmens tarpininkavimas gali jums labai pasitarnauti, arba jūs patys tai padarysite kažkieno labui.




Šiuo metu, regis, pavyks trumpam pakeisti aplinką ir nekasdieniškai praleisti laisvalaikį. Arba būsite namuose, bet mintyse jau lėksite į kelionę ar tiesiog į ateitį.




Nors prasidėjo savaitgalis, daug galvosite apie finansinius įsipareigojimus, mokesčius, skolas, išlaidas. Be to, iš galvos neišeis jaudinami įvykiai, susiję su dominančiu asmeniu.




Šiandien būsite nusiteikę aiškintis asmeninius santykius. Turėsite galimybę padaryti norimą įspūdį. Tik neišpūskite kiekvieno menkniekio, neskubėkite atsiverti tylos siena arba pernelyg išlaidauti tarsi jausmus galima būtų nusipirkti.




Regis, jums pavyks sėkmingai pasidarbuoti protinio darbo srityje. Ieškokite informacijos, tikrinkite faktus. Venkite išlaidauti nereikalingiems daiktams.



admin · 2023-12-02 10:00 · 403 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt