TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Patarlė: Melagiui ir tiesą sakant niekas netiki
Penktadienio horoskopas (2023-11-17)

Penktadienio horoskopas (2023-11-17)


Regis, jums itin rūpės darbai, karjeros perspektyvos. Apie tai kalbėsitės su kolegomis, bendraminčiais. Tarsi atsitiktinai galite išsiaiškinti kažką labai svarbaus. Galbūt tai lems reikšmingą permainą.




Neblogai seksis intelektinė veikla, moksliniai tyrinėjimai, reikalai su užsieniečiais. Tai gali būti kai kurių vilčių išsipildymo diena. Turėtumėte rasti bendrą kalbą net su tais, kurie jums įprastai oponuoja.




Šiandieną svarbesni taps skolų, mokesčių, finansinių įsipareigojimų klausimai. Tiktų planuoti pajamas ir išlaidas, apskaičiuoti finansines galimybes, peržvelgti dokumentus.




Jums ši diena gali būti kažkuo ypatinga. Galbūt pasiryšite leistis į tolimą kelionę, imtis naujo projekto, gilintis į dvasines teorijas, išbandyti jėgas neįprastoje srityje ar pan.




Jeigu jūsų veikla reikalauja įžvalgos, intuicijos, meniškumo, tai jums seksis geriau nei įprastai. Iš netikėtos veiklos, spontaniško užsakymo galimos pajamos. Galbūt įsigysite menišką ar originalų pirkinį.




Šiandien jums norėsis pramogų, sportinio judesio ar išvykos. Regis, labai rūpės vaikų poreikiai bei interesai. Tai gera diena naujoms iniciatyvoms, kūrybinei raiškai, pozityviai rizikai.




Daugiausia rūpesčių šiandien kels turtiniai ir buities reikalai. Kai ką puikiai spręsite ir net pradėsite realizuoti įdomią idėją. Galbūt tam teks skirti dalį santaupų.




Informatyvi diena. Išgirsite, sužinosite aktualių jums dalykų, pasireikšite mokslo ar žiniasklaidos srityje. Galbūt sudalyvausite neįprastame renginyje, susitiksite su originaliu asmeniu.




Šiandien jums gali parūpti verslo, turto, tiekimo, pinigų klausimai. Turėtų pavykti daug ką išsiaiškinti bei pakeisti savo naudai. Regis, jums pavyks išsilaisvinti iš slėgusių gniaužtų.




Šiandien galite atskleisti daugiau savo charakterio spalvų ir gebėjimų. Regis, jūsų dėmesiu džiaugsis ir draugai, ir artimieji. Jeigu užsiimate projektu, renginiu, puikiai susitvarkysite su iššūkiais.




Šiandien geriau jausitės, jei vengsite šurmulio, įtemptų darbų, skubos ir pasirinksite gilius apmąstymus, kūrybinę ar labdaros veiklą. Puikiai veiks intuicija. Seksis gvildenti paslaptis. Pasisaugokite infekcijų, nes organizmas gana jautrus.




Iš veiklaus asmens galite gauti protingą patarimą, intriguojamą pasiūlymą ar pan. Tai gali paskatinti pasukti nauju keliu, labiau gilintis į dvasinius, ideologinius, geopolitinius klausimus.



admin · 2023-11-17 10:00 · 152 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt