TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Vardadienius šiandien švenčia: Antanina Florijonas Dargailas Mintautė Monika Vitalija
Pirmadienio horoskopas (2023-08-28)

Pirmadienio horoskopas (2023-08-28)


Regis, rimtai parūps profesinės ateities, autoriteto klausimai ar su dabartine veikla, bendradarbiavimu susiję klausimai. Neatsisakykite pavakaroti su patraukliu asmeniu ar draugų kompanija.




Galvoje suksis mintys apie keliones ir ateities planus. Nuo pat ryto seksis intelektinė veikla ir jos derėtų neatidėti. Regis, popiet jau teks rimtai įsitraukti į bet kokios srities savo pareigas. 




Iš ryto pravartu tvarkyti su mokesčiais, draudimu, finansais susijusius reikalus. Vakare turbūt veršitės į renginius, domėsitės tuo, kas vyksta pasaulyje. Arba teks aktyviai ruoštis mokslo, studijų pradžiai.




Gali būti, kad susitiksite su jums svarbiu asmeniu arba patirsite emociškai jaudinantį įvykį. Galbūt nuriedės akmuo nuo širdies, nes pagaliau išsispręs skolos ar įsipareigojimo klausimas.




Būsite nusiteikę gana optimistiškai Jūsų jausmai taps stipresni, o sugebėjimai – labiau pastebimi. Regis, juos įvertins net stiprūs konkurentai. Dėl skirtingų požiūrių gali kilti ginčų su antrąja puse.




Iki pavakarių į viską reaguosite lengviau ir žaismingiau. Daug dėmesio reikalaus vaikų aktualijos. Vakarop paaiškės, kad turite surimtėti, nes laukia skubus darbas.




Šiandien prioritetą teikite šeimai, vaikams. Jeigu jums nereikia skubėti į darbą, tai be įtampos buitiškai sukinėsitės namuose ar sodyboje. Vakare jūsų dėmesiu galės pasidžiaugti vaikai, mylimas žmogus.




Nuo pat ryto lakstysite su įvairiais reikalais, daug bendrausite. Vakarop jau norėsis koncentruotis tik į savo ir šeimos reikalus, todėl bus sunku išlaikyti dėmesį kitiems dalykams.




Šiandien jums norėsis daug aprėpti. Galbūt kelias valandas neatsitrauksite nuo internetinės prekybos ir kitų portalų. Rasite dominančios informacijos, o reklama šį kartą pasirodys naudinga.




Regis, turite planų, kuriuos verta pradėti įgyvendinti. Geri santykiai su aplinkiniais padės jums pasijusti saugiau. Aktualiu klausimu rasite neblogą sprendimą.




Šiandien iš ryto bus nelengva anksčiau atsikelti ar tinkamu tempu laikytis dienotvarkės. Jūsų mintys skrajos toli nuo praktinės realybės. Vėliau inercijos sumažės ir galite priimti reikšmingą sprendimą.




Iš ryto būsite ryžtingai nusiteikę pasitelkti bendraminčius ir bendromis jėgomis daug nuveikti. Jeigu nespėsite to atlikti, pavakariais būsena ir situacija jau bus kitokia – pasyvi ir stabdanti.



admin · 2023-08-28 11:00 · 174 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt