TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Šiandien minėtina: Šv. Florijonas, Gaisrų sergėtojo diena Latvijos Nepriklausomybės Deklaracijos diena
Šeštadienio horoskopas (2023-08-26)

Šeštadienio horoskopas (2023-08-26)


Aktualūs gali būti mokslo, studijų metų pradžios klausimai. Arba skubėsite pasinaudoti paskutiniu vasaros savaitgaliu tolimesnei išvykai. Gali pavykti neįprastai praleisti laiką.




Ši diena bus sėkminga tuo atveju, jeigu tinkamai elgsitės su informacija bei pinigais. Vakaras žada įdomų renginį ar susitikimą. Arba užmegsite pažintį internetu.




Ši diena bus nepalyginamai malonesnė, jeigu leisite laiką su mylimu žmogumi. Deja, daug kam teks laviruoti tarp savo ir kitų žmonių interesų, planų, ir bet kuriuo atveju kas nors bus nepatenkintas jūsų pasirinkimu. Gali tekti aiškintis santykius.




Stengsitės įspūdingai atrodyti ir nustebinti aplinkinius. Jeigu persistengsite, kiti pamanys, kad jums trūksta saiko arba skonio. Vakaras turėtų būti įdomus ir jums, ir jūsų antrajai pusei. Atsargiau diskutuokite su nepažįstamais. Nežiopsokite kelyje.




Šiandienai prisiplanavote pramogų ir sau, ir vaikams, susitikimų su draugais. Tikriausiai pavyks šį tą įgyvendinti, tačiau jums praradus saiką gali nukentėti ir piniginė, ir sveikata.




Dienos sėkmė priklausys nuo jūsų kuklumo lygio. Jeigu tikitės kažko labai daug ir ypatingo, turbūt nusivilsite. Suksite galvą dėl pinigų reikalų, išlaidų. Galbūt teks už kažką atsiskaityti ar pan.




Šiandien tikėtina ekskursija, viešnagė, svečiai ar pan. Nenustygsite vietoje, būsite linkę ieškoti nuotykių. Vis dėlto būtų geriau, jeigu vakarą praleistumėte namuose su artimais žmonėmis.




Ši diena turėtų būti gana jauki ir maloni, tačiau galima sulaukti nelabai malonių pasekmių dėl nesaikingumo. Nepiktnaudžiaukite svaigalais ir labiau prižiūrėkite vaikus, užuot teikę prioritetą draugams.




Tai permainingų emocijų diena. Jūsų pozityvumą gali griauti šalia esantys paniurę asmenys, bambantys senyvi artimieji ar kt. Gali tekti kažkuo pasirūpinti apribojus savo poreikius bei planus.




Stokosite noro bendrauti su aplinkiniais. Norėsis ramybės. Svarbius planus ir projektus kurkite tik savo galvoje, garsiai apie juos kol kas nekalbėkite.




 Regis, aktyviai leisite laiką su draugais, vaikais, nestokosite laisvalaikio užsiėmimų. Geriau, jei vakaras bus ramus, nes tuo metu jau jausis energijos nuokrytis.




Tikriausiai šiandien atsiras skubių darbų, pareigų ir tai kels įtampą. Galimi momentai, kai viskas erzins, kris iš rankų, o su kuo nors bendrauti reikš susipykti.



admin · 2023-08-26 11:00 · 190 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt