TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Vardadienius šiandien švenčia: Atanazas Eidmantas Meilė Meilutė
Penktadienio horoskopas (2023-08-18)

Penktadienio horoskopas (2023-08-18)


Šiandien skubėsite susidoroti su planiniais savaitės darbais, o galbūt išskubėsite į komandiruotę, konferenciją ar pan. Dėl ką tik patirtos įtampos galite nekaip pasijusti. Saugokitės traumų, būkite atidūs kelyje.




Po šiokio tokio netikrumo, blaškymosi turėtumėte pagaliau susivokti, ką mylite, kuo derėtų užsiimti ar ką keisti savo gyvenime. Regis, pramoga, vaikų užsiėmimai kainuos brangiau, nei iš anksto numatėte.




Regis, šiandien stokosite emocinės pusiausvyros ir kantrybės. Visgi jums seksis palaikyti gerą kontaktą su protingais pašnekovais. Neskubėkite įsižeisti dėl šeimos nario piktų kaprizų. Įsigilinkite į jo būseną. Saugokitės vagysčių.




Aktualūs bus reikalai, susiję su žiniasklaida, mokslu, ryšiais, reklama. Regis, labiau pajusite žodžio galią, t. y. kaip žodžiai gali sugadinti savijautą arba kaip tik ją pagerinti. Tikėtinas darbo ar kitoks interviu, derybos dėl atlygio ar pan.




Jeigu ką tik patyrėte žalos dėl kitų žmonių nesąžiningumo, manipuliavimo, tuomet mąstysite, kaip atsigriebti. Tokiu būdu dabar patys kažkam galite padaryti žalos, įskaudinti. Nedarykite užburto pykčio ir keršto rato.




Šiandien jums stigs vidinės ramybės ir pasitikėjimo savimi. Būsite nusiteikę analizuoti savo ir kitų elgesio motyvus. Verčiau susilaikykite nuo apkalbų ir svetimų paslapčių viešinimo. Saugokite sveikatą.




Šiandien ką nors tinkamai nuveiksite tik labai susikaupę ir susikoncentravę į vieną reikalą. O bandymai aprėpti daugiau baigsis tuščiu blaškymusi ir nepasitenkinimu. Kuo mažiau žadėkite, nes neišpildę prarasite populiarumą.




Nebloga diena. Jausitės reikalingi draugams, pažįstamiems, virte virs įdomios diskusijos. Visgi kažkas gali mėginti pasinaudoti jūsų padėtimi ar žinomumu.




Emociškai nelengva diena. Jums atrodys, jog per daug energijos atima kiekvieno žingsnio pagrindinėjimas ir kitų įtikinėjimas, kad elgiatės teisingai, o ne amoraliai. Visgi jums gerai seksis protinė veikla.




Pokalbiai, derybos pareikalaus kompetencijos ir kantrybės, bet rezultatai turėtų būti neblogi. Neapsigaukite finansinėje srityje. Iš užsienio galite gauti svarbių žinių arba siuntą. Jeigu keliaujate, labiau saugokite vertingus daiktus, piniginę.




Diena bus gana įtempta. Tikėtina, kad turėsite nenumatytų išlaidų arba reikalų su mokesčiais, investicijomis, draudimu, paveldėjimu, alimentais. Visgi protu ir apskaičiavimais, o ne emocijomis grįstas planas turėtų pasiteisinti.




Šiandien itin išrankiai vertinsite savo ir aplinkinių išvaizdą, darbo kokybę. Regis, jums svarbią iniciatyvą perims kiti žmonės, partneriai arba konkurentai, o jums teks įrodinėti, kad jūsų tikslai ir motyvai neturi tamsių pusių bei yra teisėti.



admin · 2023-08-18 11:00 · 163 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt