INGREDIENTAI: 1 gūželė iceberg salotų
300 gramų karališkų krevečių (be kevalo)
10 vienetų putpelės kiaušinių (kietai virtų)
2 vienetai pomidorų
1 vienetas agurkų
1 vienetas rausvųjų svogūnų
20 gramų pistacijų (smulkintų)
Padažui:
50 gramų pomidorų padažo
50 gramų majonezo
15 gramų tamari sojų padažas
Kepimui:
50 gramų sviesto
1 skiltelė česnako
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Salotas supjaustyti nedideliai gabaliukais. Agurkus ir pomidorus supjaustyti kubeliais. Svogūną supjaustyti plonais žiedais. Virtus kiaušinius perpjauti per pusę.
2.
Ant salotų dėti pjaustytus agurkus ir pomidorus, svogūną, išdėlioti kiaušinius.
3.
Keptuvėje ištirpinti sviestą, įspausti česnaką. Krevetes iš abiejų pusių pakepinti ant sviesto ir česnakais.
4.
Krevetes sudėti ant salotų, pabarstyti pistacijomis.
5.
Padažui sumaišyti majonezą, pomidorų ir sojų padažus.
6.
Konditeriniu maišeliu gražiai paskirstyti padažą ant salotų.