AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 2 vienetai kiaušinių
0.5 vieneto avokadų
0.5 vieneto rausvųjų svogūnų
2 vienetai šaltai rūkytos šoninės (plonai pjaustytos juostelėmis)
1 saujelė gražgarsčių
1 saujelė špinatų
Užpilui:
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
1 šaukštelis grūdėtųjų garstyčių
1 šaukštelis klevų sirupo
1 šlakelis citrinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kiaušinius išverdame iki norimo kietumo. Nulupame, perpjauname per pusę.
2.
Šoninę sudedame į įkaitintą keptuvę ir pakepiname, kol gražiai apskrus.
3.
Svogūną supjaustome pusžiedžiais, avokadą riekelėmis.
4.
Užpilui sumaišome garstyčias, klevų sirupą, citrinos sultis ir aliejų.
5.
Gražgarstes ir špinatus dedame į lėkštę. Šalia dedame svogūną, kiaušinius, šoninės gabalėlius, avokadą. Apšlakstome užpilu.