INGREDIENTAI: 100 mililitrų vandens
1 vienetas bananų
1 vienetas obuolių
2 vienetai kivių
0.5 saujos dilgėlių (ansktyvų lapelių)
0.5 saujos kiaulpienių lapų (ansktyvų)
1 lapas lapinių kopūstų (arba špinatų)
1 sauja goji uogos
1 šaukštelis čija sėklų
1 šaukštelis linų sėmenų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Nulupti bananą, kivius, supjaustyti obuolį. Sumesti viską į trintuvą.
2.
Dilgėlių ir kiaulpienių lapelius gerai perplauti, pašalinti lapinio kopūsto kotą (nėra itin skanus), mesti į trintuvą.
3.
Įberti saują Goji uogų, po arbatinį šaukštelį čija sėklų ir linų sėmenų, užpilti viską 100 ml vandens ir gerai sutrinti trintuvu. Galima papuošti turimomis šviežiomis ar šaldytomis uogomis. Skanaus!