INGREDIENTAI: 1 kilogramas kiaulienos
200 gramų majonezo
2 vienetai svogūnų
1 sauja krapų
1 šaukštelis aitriųjų paprikų dribsnių (nebūtina)
3 lapai lauro lapų
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Mėsą supjaustyti norimo dydžio gabaliukais, dėti į puodą ar didesnį dubenį.
2.
Svogūnus supjaustyti mažais gabalėliais. Krapus susmulkinti.
3.
Į dubenį su mėsa berti druską, pipirus, aitriųjų paprikų miltelius, krapus, gerai įtrinti. Tuomet dėti svogūnus ir laužytus lauro lapus, majonezą ir gerai išmaišyti.
4.
Marinuoti mėsą mažiausiai 2 valandas ar ilgiau. Vėliau kepti ant iešmų ar grotelių iš visų pusių iki kol parus ir iškeps.