INGREDIENTAI: 500 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
450 gramų liesos varškės
300 gramų juodojo šokolado
1 stiklinė cukraus pudros
1 saujelė gervuogių
2 šaukšteliai tirpios kavos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
200 ml grietinėlės ir šokoladą ištirpiname puode.
2.
Antrame inde 2 šaukštais grietinėlės ištirpiname kavą, šį skystį išplakame su varške ir 1/2 stiklinės cukraus pudros.
3.
Likusią grietinėlę išplakame su likusia cukraus pudra.
4.
Desertą sluoksniuojame: pirmiausia dedame varškės masę, šokolado kremo sluoksnį ir galiausiai grietinėlę. Įdėti į šaldytuvą bent 15 minučių. Prieš patiekiant papuošti uogomis. Skanaus!