INGREDIENTAI: 500 gramų kopūstų
4 vienetai morkų
3 vienetai bulvių
1 vienetas svogūnų
pagal skonį juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
pagal poreikį sviesto
pagal poreikį grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Nuskutame bulves ir morkas, nulupame svogūną. Bulves supjaustome mažais kubeliais, morką supjaustome plonais griežinėliais.
2.
Kopūstą supjaustome siauromis juostelėmis. Svogūną susmulkiname.
3.
Keptuvėje ant išlydyto sviesto pakepiname susmulkintą svogūną.
4.
Į puodą pilame vandens ir užverdame. Į puodą su užvirusiu vandeniu sudedame svogūną, morkas, bulves ir kopūstą. Dedame prieskonių ir verdame apie 15 minučių.
5.
Išvirus sriubą, jei patinka, pagardiname grietine. Skanaus.