INGREDIENTAI: 200 gramų imbiero
200 gramų česnako (didesnių)
2 šaukštai vandens
1 šaukštelis citrinos sulčių
0.5 šaukštelio cukraus
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Nulupti česnaką, nuplauti imbierą ir nulupti.
2.
Į dubenį dėti imbierą, česnaką, pilti vandenį, citrinų sultis, berti cukrų, druską ir sutrinti elektriniu trintuvu iki vientisos masės.
3.
Paruoštą padažą sudėti į stiklainį, užsukti dangtelį ir dėti į šaldytuvą, kad atšaltų. Laikyti galima iki 2 savaičių.
Patarimai:
•
Naudoti galima marinuojant mėsą ar žuvį, dėti į sriubas, troškinius, padažus, kad suteiktumėte kitokio skonio. Naudoti įvairiuose Indijos, Azijos virtuvės patiekaluose.