INGREDIENTAI: 8 vienetai obuolių (didelių)
1.5 stiklinės maltų džiūvėsėlių
1 stiklinė cukraus
1 stiklinė miltų
0.5 stiklinės manų kruopų
50 gramų sviesto
1 šaukštas kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Miltus, cukrų, manus, džiūvėsėlius, kepimo miltelius sumaišyti. Obuolius nulupti, išimti sėklas ir sutarkuoti burokine tarka.
2.
Kepimo indą ištepti sviestu, suberti 4 - 5 šaukštus biraus mišinio, sudėti ploną sluoksnį obuolių, vėl biraus mišinio, vėl obuolių ir ant viršaus užberti birų mišinį. Sviestą supjaustyti plonomis juostelėmis ir sudėti ant viršaus.
3.
Kepti 180 C laipsnių orkaitėje apie 40 - 45 minutes, kol susiformuos karamelizuota plutelė.