INGREDIENTAI: 2 vienetai antienos filė
0.5 kilogramo bulvių
200 gramų vyšninių pomidorų
2 vienetai kukurūzų
1 vienetas apelsinų
1 vienetas cukinijų
1 šlakelis alyvuogių aliejaus
pagal skonį medaus
pagal skonį granatų
pagal skonį sviesto
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
pagal skonį česnako
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Išspaudžiame dviejų apelsinų sultis ir pilame kartu su medumi į keptuvę. Pakaitiname kol medus išsilydo. Įtarkuojame apelsino žievelę ir gerai išmaišome. Kukurūzus įtriname sviestu su žolelėmis. Supjaustytą cukiniją ir pomidorus dedame ant folijos, aptepame sviestu, įpilame alyvuogių aliejaus ir užlankstome, dedame ant grilio. Šalia apkepti dedame kukurūzo burbuoles. Išlukštename granato sėklas.
2.
Anties file odele į apačią dedame į keptuvę ir kepame ant grilio po 6 minutes iš abiejų pusių.
3.
Keptuvėje kartu su mėsa išlydome sviestą ir juo apipilame mėsą. Patiekame su ant grilio iškepusiomis daržovėmis ir pagardiname apelsinų bei medaus padažu.
Patarimai:
•
Video receptą rasite čia.
•
Šis receptas buvo gamintas "Lidl grilio talentai" laidoje, kurios įrašą rasite čia.