Lengvi vištienos faršo kepsneliai keptuvėje su džiovintais abrikosais ir razinomis
INGREDIENTAI: 3 vienetai vištienos ketvirčių
3 vienetai kiaušinių (kietai virtų)
2 saujos razinų (mirkytų)
1 sauja džiovintų abrikosų (supjaustytų ir mirkytų)
3 skiltelės česnako
1 šaukštas majonezo
šiek tiek prieskonių
šiek tiek džiūvėsėlių (apvoliojimui)
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Iš ketvirčių išimti kaulus. Mėsą, kiaušinius, česnaką sumalti per mėsmalės stambų sietelį.
2.
Sudėti prieskonius, majonezą, razinas su abrikosais ir išmaišyti iki vientisos masės. Palikti šaldytuve 1 valandai.
3.
Išėmus iš šaldytuvo gaminti kotletukus, apvolioti džiūvėsėliuose ir kepti įkaitintame aliejuje ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių.