INGREDIENTAI: 1 litras sulčių (obuolių ir vyšnių)
3 pakeliai želės
30 gramų želatinos
1 sauja migdolų drožlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Skirtingų skonių želę ( kivi, vyšnių ir apelsinų) sustingdžiau kaip nurodytą ant pakuotės, tik vandens reik truputį mažiau - 300 ml. Želatiną brinkinau 200 ml.sultyse 15 minučių, po to pakaitinau, svarbu neužvirti, kad granulytės visiškai ištirptų.
2.
Sustingusias skirtingų skonių želes supjausčiau gabaliukais ir sudėjau į formą. Kiek atvėsintą želatiną sumaišiau su likusiomis sultimis ir jas užpyliau ant želės gabaliukų. Belieka laukti, kol želė sustings. Papuošiau migdolų drožlemis. Skanaus!