INGREDIENTAI: 400 gramų tortilijų traškučių
200 gramų jautienos faršo (arba kiaulienos)
200 gramų fermentinio sūrio (tarkuoto)
100 gramų konservuotų kukurūzų
50 gramų jalapenų (šviežių ar marinuotų)
4 šaukštai pomidorų padažo
0.5 vieneto rausvųjų svogūnų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Faršą apkepinti sausoje keptuvėje, kol iškeps.
2.
Skardą iškloti kepimo popieriumi. Išdėlioti dalį traškučių, išdėlioti kepinto faršo, pomidorų padažo, vėl traškučių, pabarstyti kukurūzai, dėti traškučių, pabarstyti sūriu.
3.
Kepti iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15 minučių. Pabarstysi smulkintu svogūnu, smulkintais pipirais (jalapenais).