INGREDIENTAI: 400 gramų maltos jautienos
4 vienetai tortilijų (didelių, naudojau Santa Maria)
4 vienetai mažos tortilijos (naudojau Santa Maria)
1 vienetas pomidorų
4 šaukštai sūrio skonio mirkomasis padažas (naudojau Santa Maria)
4 šaukštai graikiško jogurto
3 šaukštai tako prieskonių mišinys (naudojau Santa Maria)
3 šaukštai salsa padažo su daržovių gabaliukais (naudojau Santa Maria)
pagal skonį iceberg salotų
pagal skonį kukurūzų traškučių (su druska, naudojau Santa Maria)
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Ruošiame mėsos įdarą: keptuvėje iškepame maltą jautieną, beriame prieskonių ir maišydami kepame dar minutę. Tuomet pilame Salsa padažą ir išmaišome.
2.
Pomidorus supjaustome kubeliais, salotą supjaustome juostelėmis.
3.
Didelės tortilijos centre dedame ketvirtadalį mėsos įdaro palikdami laisvus maždaug 3 cm kraštelius.
4.
Ant mėsos dedame sūrio padažą, ir visą šį centrą su įdaru apdėliojame kukurūzų traškučiais.
5.
Kukurūzų traškučius apšlakstome jogurtu, dedame ketvirtadalį smulkintų pomidorų ir salotos.
6.
Įdarą uždengiame maža tortilija, o laisvus didžiosios tortilijos kraštus užlankstome į vidų.
7.
Keptuėje įkaitiname šiek tiek aliejaus, dedame tortiliją užlenktais kraštais žemyn. Kepame 3 minutes ant vidutinės kaitros, tuomet apverčiame ir kepame dar 2 minutes.
8.
Kol tortilija kepa, tokiu pat principu įdarome kitą toriliją. Patogiausia jas ruošti vieną po kitos, o ne visas kartu.