AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: Įdarui:
500 gramų uogų (braškių, vyšnių be kauliukų, šilauogių)
2 vienetai bananų
2 vienetai persikų (be kaulo)
1 šaukštas cukraus
Trupiniams:
125 gramai sviesto (tirpinto)
125 gramai kokoso drožlių
100 gramų kvietinių miltų
1 šaukštas cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Įdarui susmulkinti bananus, persikus. Sudėti į dubenį, suberti uogas, cukrų, sumaišyti.
2.
Kitame dubenyje sumaišyti trupinius: į dubenį suberti kokoso drožles, miltus, cukrų ir supilti ištirpintą sviestą. Išmaišyti. Turi pavykti lipnūs trupiniai.
3.
Į 26 cm skersmens kepimo indą suberti uogų ir vaisių masę. Ant viršaus tolygiai užberti trupinius.
4.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 - 25 min. arba kol paviršius gražiai paruduos.
5.
Valgyti šiltą.