INGREDIENTAI: 270 gramų kvietinių miltų
2 vienetai bananų (gerai sunokusių)
2 vienetai kiaušinių
2 vienetai snickers šokoladas
100 gramų sviesto
100 gramų cukraus
2 šaukšteliai kepimo miltelių
0.5 šaukštelio vanilinio cukraus
Kremui:
500 gramų maskarponės sūrio
200 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
1 šaukštas cukraus pudros
1 šlakelis citrinų sulčių
Papuošimui:
šiek tiek pabarstukų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kiaušinius su cukrumi ir vaniliniu cukrumi išsukame, kol masė pabals ir patrigubės.
2.
Ištirpiname sviestą. Supilame į kiaušinių plakinį.
3.
Bananus sutriname šakute, šokoladus smulkiai supjaustome. Sudedame į kiaušinių-sviesto masę.
4.
Miltus kartu su kepimo milteliais įsijojame į masę ir gerai išmaišome.
5.
Į keksiukų formeles dedame popierines formeles, 2/3 jų tūrio užpildome tešla.
6.
Kepame iki 190 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 min. Atvėsiname.
7.
Kremui maskarponę sumaišome su cukraus pudra ir citrinos sultimis.
8.
Grietinėlę išplakame iki standžių putų. Atsargiai įmaišome į maskarponės masę.
9.
Kremą dedame į konditerinį švirkštą ir dekoruojame keksiukus. Pabarstome pabarstukais.